Grime/bodypaint

Sorteer op: ArtiestennaamBedrijfsnaamEigen naam
Adorabel theater
Artiestennaam: Verbeeldend theater
Korte omschrijving: Adorabel brengt origineel straattheater voor elk publiek. We bestaan sinds 2003 en hebben ontelbaar veel optredens verzorgd in binnen- en buitenland. Door de jaren heen hebben we vele prijzen in de wacht gesleept met onze creaties.
Metamorfosium
Artiestennaam: Metamorfosium Classico
Korte omschrijving: Een steampunk trailer, en een industrieel aandoende sfeer; temidden daarvan één of twee laboranten. Zij kiezen mensen uit het publiek en veruiterlijken hun ware aard. Dat gebeurt met poëtische, extravagante kapsels, special fx, grime en make up… Een echte metamorfose dus, met telkens een pakkend spiegelmoment, en een feest van kleuren voor het publiek om naar te kijken.
Oriëntal Shows
Artiestennaam: Corina & Isam el Hanid
Korte omschrijving: Diverse thema’s, sfeervol variété theater met fakirshow, waarzegster, schoenenpoetser, goochelarij en tattoo’shop.
Voorbeeldvermelding
Artiestennaam: Voorbeeldvermelding
Korte omschrijving: Dit is een voorbeeldvermelding. Plaats hier uw samenvatting van uw activiteiten. Geef aan wat u onderscheidend en/of uniek maakt. Op deze tekst zal de bezoeker beslissen om door te klikken naar de volgende pagina en uiteindelijk ook naar uw website. Deze voorbeeld tekst heeft nu precies 299 tekens.