Goochel/illusie/mentalist

Goochelaar entertainer Mister “M”
Artiestennaam
Magician entertainer Mister "M"
Korte omschrijving
Close-up of tafelgoochelen en Salon magic, MISTER "M" is de top. In groepjes of per tafel geniet men van de kleine mirakels van MISTER "M". Klasse magie en humor met participatie van het publiek in een ontspannen sfeer. Met zijn goochelkunst zorgt Mister "M" bij elk evenement voor een gezellige atmosfeer en is hij de ideale partner om uw feest te doen slagen!!
Speelman Creatieve Communicatie
Artiestennaam
De Boomhutkluizenaar
Korte omschrijving
De Boomhutkluizenaar woont, zijn naam zegt het al, in een boom ergens in Nederland. Hij woont hier samen met zijn poppen en komt graag langs om de illusie van sprekende poppen levend te maken.
Circusshows
Artiestennaam
Clown Sem
Korte omschrijving
Bij ons kunt u terecht voor alle soorten entertainment ! Prijswinnend artiesten uit Nederland op uw event ! voor Straatshows, Animatie, Circus, Varété en vele meer !
Goochelaar Lucas
Artiestennaam
Goochelaar Lucas
Korte omschrijving
Goochelaar Lucas is een jonge (18) goochelaar & illusionist. Met zijn jonge en frisse energie weet hij iedere doelgroep te laten lachen, vermaken en verbazen. Lucas beschikt over vele disciplines. Denk aan een kindershow, tafelgoochelaar, toneelgoochelaar, workshop goochelen of een straatartiest!