Twannie

Twannie
Artiestennaam
Twannie
Eigen naam
Twan Kiens
Uitgebreide omschrijving

Het is een mengelmoes van beeldende kunst en straattheater aangevuld met de magie van techniek. Dit alles is overgoten met een flinke scheut humor. De walk-acts zijn :
De Drumband op Klompn, dit is een kijk spektakel act. Je kunt het een analoge drumcomputer noemen en het is gemaakt van hoofdzakelijk gerecyclede materialen.

De Lichtbrengers van het Wad is een langzame interactieve act die het contact zoekt met mensen en met ze "praat" d.m.v. geluiden van het wad. In het donker is deze act helemaal prachtig omdat ze dan ook het licht kunnen brengen.

Dikkie Dik en de Kipkar is een act die moet rondrijden. Kan heel goed ingezet worden voor kinderactiviteiten ( mogen ook meerijden ) maar ook om bv bij terrassen langs te gaan of door een menigte te rijden.

De doe-dingen zijn de Poëziefiets, Dromen en Waterpret. Mensen kunnen er zelf op om de installaties in beweging te zetten. Zo kunnen ze een gedicht fietsen even het gevoel van vliegen krijgen of water pompen en kijken wie het hoogste kan spuiten.

Er zijn veel mogelijkheden om deze acts en doe dingen in te zetten. Vraag er naar bij Twannie

Telefoon
0612208810
  • Twannie
  • Twannie
  • Twannie

Stuur boodschap naar geregistreerde