Tom & Ayla

(c) Megin
Tom & Ayla
Tom & Ayla
Tom Mörtl en Ayla Moes
De voorstelling “We are not a couple” vertelt over de unieke samenwerking van twee acrobaten. Een voorstelling vol humor, vallen en opstaan, eigenwijsheid en vooral veel indrukwekkende acrobatiek. U wordt uitgenodigd om een kijkje te nemen in de taal van de partneracrobatiek en de zoektocht naar een succesvolle samenwerking van dichtbij te bewonderen.
0031628444766
, ,

Vaak vragen mensen ons na een show: “Zijn jullie een stel?”, “Waarom niet”.
Wij zijn een man en een vrouw die fysiek en dicht bij elkaar werken en we ervaren vergelijkbare regels en verwachtingen als in relaties, maar betekend dit dat wij een stel moeten zijn?

Eigenlijk vinden wij deze vraag niet heel erg belangrijk. Desalniettemin zijn wij open over de “relatie” die wij wel hebben. De relatie bevat een ‘flyer’ en een ‘base’. Twee verschillende karakters, waarbij één tilt, gooit en vangt en één vliegt en gevangen wordt. Ze hebben veel lol, vertrouwen, maar ook zijn ze het oneens en verloopt het niet altijd even soepel.

Deze voorstelling is gebaseerd op vragen en ervaringen en is een verkenning van verwachtingen, grenzen en succes binnen een relatie.
We nodigen u uit om een kijkje te nemen binnen de non-verbale communicatie van partner acrobatiek, verweven met beweging en fysiek theater

  • (c) Jim Klinkhamer

Stuur boodschap naar geregistreerde

Tom & Ayla