Theater Flats

Theater Flats
Artiestennaam
Theater Flats
Eigen naam
Bernadette Hendrikx
Uitgebreide omschrijving

Ieder weekend gaan ze op stap om een evenement te bezoeken, de dames van Theater Flats, waarbij zij zich laten verrassen door alles wat ze op hun pad tegenkomen. In Nederland, België en Duitsland hebben ze al menig evenement bezocht.

Met hun rollator (een veelgevraagde topact van Theater Flats) bezoeken ze het evenement, met in hun bloementasjes alles wat de inwendige mens nodig heeft. Het leven is al duur genoeg vandaag de dag… Soms hangen ze in een klimtoren, dan weer gaan de voetjes van de vloer op de swingende muziek van een bandje, of ze vermaken zich in een kinderattractie. En wanneer ze op een terrasje gaan zitten, tafeltje gedekt met eitje en hun lijfdrankje de Schrobbelèr, dan wordt het een gezellige boel. Vaak komt de harmonica er aan te pas en zingen de dames hun favoriete repertoire.

Zowel jong als oud beleeft plezier aan de dames. Kortom, het is altijd lachen geblazen als je ze tegenkomt. De rollatoract is een van de topcreaties van Theater Flats, maar ook de Missiezusters van de orde der Delicatesse, de pronte Akela’s, de Matrozenvrouwen, of  de zuurstokroze gastvrouwen  zijn een veelgevraagde act.

Naast het maken van straattheater is Theater Flats actief  bij openingen, open dagen, presentaties en op symposia en beurzen.

Meer creaties vind je op www.theater-flats.nl

Telefoon
06-33868166
  • Theater Flats
  • Theater Flats
  • Theater Flats
  • Theater Flats

Send Message