Papillon Entertainment

Papillon Entertainment
Artiestennaam
De Papillon
Eigen naam
Veronika Bas
Uitgebreide omschrijving

De Papillon is een karakteristieke nostalgische woonwagen. Met haar ingebouwde draaiorgel is zij enig in haar soort. Grotendeels gemaakt van hout en met haar vrolijke kleuren straalt zij een rustieke sfeer uit van ouderwetse gemoedelijkheid. Papillon Entertainment is gevestigd in Sint Anthonis, Noord Brabant.
De Papillon heeft een lengte van ruim 8 meter en is plusminus 2,60 breed (inclusief uitstekende delen). Naast haar ingebouwde orgel is zij voorzien van een karakteristiek nostalgisch interieur en is ingericht om te reizen. Binnen in de woonwagen kunnen (bijvoorbeeld in samenwerking met gastartiesten) kleine intieme huiskamerconcerten, lezingen of andere kleinschalige activiteiten gegeven worden voor een beperkt publiek.
Wij brengen mobiel entertainment en kunnen hiermee op locatie een unieke muzikale entourage bieden . Ook kunnen wij geboekt worden als muzikale aanvulling voor (straat)theater evenementen, festivals, nostalgische evenementen en natuurlijk privéfeesten, bruiloften en dergelijke.
Heeft u een evenement waar u een nostalgisch tintje aan wilt geven, dan kunnen wij zorgen voor een kleurrijke muzikale entourage. Papillon Entertainment is te boeken voor festiviteiten, openingen en/of jubilea van bedrijven en/of winkelcentra (denk ook aan koopzondagen of feestdagen) en kunst- en cultuurprojecten.
Daarbuiten rijden wij graag langs's heren wegen en verzorgen daarbij graag optredens op straat, op braderieën, jaar- of rommelmarkten. Ook op Oude Ambachts-markten en Kerstmarkten of themafestivals zoals middeleeuwse feesten vertonen wij graag op aangepaste wijze ons "spektakel". Wij zorgen voor een muzikale noot, vertier en ouderwetse gezelligheid en het zou zomaar kunnen dat wij daarbij, zoals u dat wellicht nog kent uit het straatbeeld van weleer, en zoals het een beetje bij draaiorgels hoort (ja, óók bij een ingebouwd draaiorgel), met het welbekende rinkelende centenbakje rondgaan.
Naast mobiel entertainment met De Papillon baten wij ook nog een heel gezellig Food-kraampje uit, een nostalgisch sfeervol eethuisje op wielen . Gustaaf Churro bakt daarin heerlijke verse Churros.

Churros zijn een Spaanse lekkernij. Het zijn gefrituurde deegstengels, die na het frituren in kaneelsuiker worden gerold of met poedersuiker bedekt. Traditioneel worden ze in Spanje met dikke chocolade dipsaus als ontbijt geserveerd. De smaak en textuur heeft iets weg van een donut, daarom worden ze in de volksmond ook wel "Spaanse donut" genoemd.

http://purochurros.wix.com/churros
Wij gaan er graag samen op uit maar zijn uiteraard ook apart inzetbaar. Dus wilt u heerlijke verse Churros op uw evenement of feest, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Telefoon
0624402879
  • Papillon Entertainment
  • Papillon Entertainment
  • Papillon Entertainment

Stuur boodschap naar geregistreerde