Duo Berlingo

Duo Berlingo
Artiestennaam
Duo Berlingo
Eigen naam
Eline Vyncke
Uitgebreide omschrijving

Duo Berlingo is het circusgezelschap van Niels en Samuel, de twee ontmoetten elkaar in de wereld van het circus. Na jaren vol projecten, lessen, producties en avonturen, beslissen ze om samen een voorstelling te maken. Raakvlakken in hun visie op het leven en wat ze hiermee willen aanvangen dienen als inspiratiebron en vormen de rode draad doorheen het creatieproces.

Wie zijn we? Wie zijn we ten opzichte van elkaar? Waarom doen we wat we doen? Welke paden zullen we bewandelen en kunnen we hiermee een manier vinden om meer gerichte keuzes te maken? Hoe kunnen we leven zonder te klagen?

Deze vragen vormen het vertrekpunt voor de voorstelling. Spelen, relativeren, durven, afvragen en bevragen. Niet oordelen , niet pretenderen, eerder roeren en beroeren. Daarvoor staat Duo Berlingo.

Duo Berlingo, een Vlaams circusgezelschap, startte in oktober 2016 met een eerste creatie 'No way back' die in de zomer van 2017 in première gin als 'try-out'. Na een zomer spelen op verschillende festivals en evenementen in Vlaanderen en Nederland gaat de afgewerkte voorstelling in première op de Gevleugelde stad in Ieper op 7 april 2018.

‘No Way Back’ vertelt over de zoektocht van twee vrienden. Over de pogingen die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie.
Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste. Tot de torens vallen...

Een komische circusvoorstelling over speelsheid, kameraadschap, tweespalt en ook een beetje over het leven.

Telefoon
0032474388848
  • Duo Berlingo
  • Duo Berlingo

Stuur boodschap naar geregistreerde