Coco Choco Compagnie

Coco Choco Compagnie
Coco Choco Compagnie
Coco Choco Compagnie
contactpersoon Mieke van Akkeren
Coco Choco Compagnie biedt exclusief Choco Entertainment. Choco tattoos, choco wellness, de chocolade dokter, de pittige choco chicks, en nog veel meer. Bij ChocoEntertainment staan 3 dingen centraal; Aandacht voor uw gasten, die willen wij Blij maken, met een hele nieuwe, beleving van Chocola!
06-407 171 97

Coco Choco Compagnie levert een zeer divers aanbod van acts/entertainment voor festivals en (bedrijfs-) evenementen. Voor elk publiek of elk evenement hebben wij een passend aanbod. Bij alle acts van Coco Choco Compagnie draait het om

Aandacht, Blij maken, Chocolade !
Ons aanbod is met name geschikt voor volwassenen óf voor kinderen, óf voor alle leeftijden door elkaar, bijvoorbeeld families. De basis van de diverse acts staat vast. Binnen die basis improviseren de zoete zussen er lekker op los. Wij bieden optimaal persoonlijke aandacht aan ons publiek. We luisteren naar hun verhaal en spelen in op hun inbreng. Zo is een ontmoeting met de chocolade-experts van Coco Choco Compagnie altijd persoonlijk, positief en interactief.

Coco Choco Compagnie is verrassend, authentiek en onvergetelijk.

Entertainment van Coco Choco Compagnie is PUUR genieten.

Uiteraard denken we graag met U mee om perfect maatwerk te leveren passend bij uw vraag. Neem voor uw speciale wensen contact op met Coco Choco Compagnie.

  • Coco Choco Compagnie
  • Coco Choco Compagnie

Stuur boodschap naar geregistreerde

Coco Choco Compagnie