Bonisimo productions

Bonisimo productions
Artiestennaam
Marco Bonisimo
Eigen naam
Marco Vermeer
Uitgebreide omschrijving

Wat ik doe...

Ik geef (interactieve) shows van 30 minuten. Solo of met Duo Diesel (http://www.duodiesel.nl). Feelgood comedy shows. Geschikt voor straattheaterfestivals, maar ook bv huiskamervoorstellingen, bedrijfsfeesten ed. Er is een podium en een beetje aandacht nodig.

Ik speel ook theatervoorstellingen. Met Duo Diesel een absurde voorstelling van ruim een uur. Leuk voor jong en oud. Solo een voorstelling voor kinderen, een reisverhaal. Deze voorstelling duurt 50 minuten. Beide voorstellingen zijn geschikt voor theaters. Of scholen. Er is een theatersetting nodig met aandacht voor wat er gebeurt.
Ik speel losse acts. Als voetbaljongleur, als tennisjongleur, als jongleur op (rol-)schaatsen of als koorddanser. Geschikt voor gala's en andere speciale gelegenheden.

Ik geef bedrijfstrainingen. Bijzondere trainingen voor bedrijven of instellingen, die bezig zijn met bijvoorbeeld verandering of duurzame inzetbaarheid. Na een korte thematische introductie (act), kunnen deelnemers zelf leren jongleren.

Ik loop ook rond op plekken, waar geen vast podium is. Bijvoorbeeld met Cirque Colorique. Samen met andere artiesten en met live muziek zorgen we voor een vrolijke noot op vrijwel elke locatie

Telefoon
+31 6 10021002
  • Bonisimo productions
  • Bonisimo productions

Stuur boodschap naar geregistreerde