stichting de Brominocs

stichting de Brominocs
de Brominocs (stichting)
stichting de Brominocs
Betty Heideman
De Brominocs, verhalen vertellers voor kinderen van 4-7 jaar. Aan de hand van fotoverhalen worden avonturen verteld van Bronti, Mininky en Oct007 die samen met vrienden van alles beleven. De verhalen hebben altijd een boodschap: respect, vriendschap, pesten etc. Tussen de voorstellingen door kunnen de kinderen met fair trade speelgoed spelen in de Brominocs tent.
004926819505879

De Brominocs (Bronti, Mininky, Oct007) gaan op bezoek bij (kinder)ziekenhuizen, scholen, festivals, evenementen e.o. . Hun manager Betty Heideman, vertelt een leuk of (soms) spannend verhaal wat de Brominocs mee hebben gemaakt, dit wordt geïllustreerd met foto’s. De verhalen hebben altijd een thema.
Voor evenementen komen we met onze eigen Brominocs tent waar max 10 kinderen naar een verhaal kunnen luisteren.

De avonturen hebben een thema, dat kan zijn ‘pesten’, ‘vriendschap’ maar ook bijvoorbeeld ‘verzorging van je dier’ of ‘behoud van de natuur’. Maar ook onderwerp als de ‘dood’ wordt in een fotogedicht door de Brominocs bespreekbaar gemaakt.

We staan open voor suggesties, zo kunt u bijvoorbeeld ook denken aan het maken van een eigen boek waarin uw kleine de hoofdrol speelt samen met de Brominocs! (Bijna) alles is mogelijk!

U kunt de Brominocs ook inhuren voor een Beurs, Bedrijfsfeest, Bruiloft, Uitvaart (speciaal aangepast verhaal), Familiefeest etc.

De verhalen zijn geschikt voor kinderen van 4-7 jaar.

  • stichting de Brominocs
  • stichting de Brominocs

Stuur boodschap naar geregistreerde

stichting de Brominocs