Ome Dik en Appie

Ome Dik en Appie
Dik en Appie
Ome Dik en Appie
Dick Hoezee
De standwerkers meneer Dik en Appie hebben nu een wel heel unieke handel, nl. circusspullen. De meest wonderlijke materialen bieden ze te koop aan. Ze weten wel hoe e.e.a. in elkaar past maar niet hoe het werkt en de handleiding is in het chinees. Aan het eind van hun zeer aparte presentatie verkopen ze niets omdat ze het zonde vinden en houden de spullen lekker zelf. Een vrolijk en feestelijk optreden.
06-53475703

Iedere dag is het feest bij de stand van Ome Dik & Appie. Ze verkopen circusspullen van het Circus Fajieto. Zelf hebben ze geen idee wat ze precies verkopen. Zo verkopen ze een doos met kaarsen compleet met handleiding… helaas in het Chinees.
Aan handelswaar geen gebrek: pluche dieren, bellen, goochelspullen, etcetera.
Ome Dik en Appie demonstreren de spullen, draaien een bordje, goochelen, maken muziek en zorgen voor publieksparticipatie.
Telkens ontdekken ze dat het toch wel zonde is om zoiets leuks te verkopen, dus houden ze het zelf. Ze bergen het allemaal weer op in hun overvolle koffers en tassen.

Ome Dik & Appie zijn een ideale act. Deze act vol humor en interactie kan zowel buiten als binnen gebracht worden. Meerdere optredens achter elkaar, in overleg komen we er altijd wel uit.
Eigen overkapping, eigen(kleine)geluidsinstallatie.

  • Ome Dik en Appie
  • Ome Dik en Appie

Stuur boodschap naar geregistreerde

Ome Dik en Appie


Reacties zijn gesloten.