RavArt

RavArt
Tom, Tom & de Bombardon
RavArt
Tom en Tom zijn zo oud dat ze zelf niet meer weten hoe oud ze zijn. Ze gaan graag en veel op pad. Flirten kunnen ze als de beste en kattenkwaad uit halen hebben ze niet verleerd. Gewapend met hun reuzentuba met daarin een muziekdoosje, struinen ze de straten en pleinen af. Hun liedjes spelen ze voor oudjes, jonkies, mooie vrouwen, deugnieten en voor wie goeie oren heeft. Wees niet verbaasd als ze een dansje met je maken!
zie website
,

Met een reuzentuba en een koffer met muziekrollen werken ze zich met stramme, wiebelige benen over stoeprandjes, opstapjes en andere gewoonlijke barrières voor 100-jarigen. Ondertussen kijken ze hun ogen uit. Geen bewonderenswaardig exemplaar vrouw, kind of stel ontgaat hen. Er wordt geflirt, bewonderd en kattenkwaad uitgehaald. Voor de gelukkige maken ze hun koffer open en mag er een muziekrol gekozen worden. Andere nieuwsgierigen mogen, als ze stil zijn, dichterbij komen. Voor een opeengepakt publiek spelen Tom en Tom dan hun dromerige muziekje dat zachtjes door de hoorn van de tuba uit het draaiorgeltje klinkt.

In 2014 debuteerde deze komisch-poëtische performance in Nederland, Duitsland en Belgie en won meteen de 3e prijs op het internationale straattheaterfestival in Meppel (NL). Niet voor niets, de spelers van Tom, Tom & de Bombardon hebben hun sporen bij verschillende companies in het straat- en objecttheater verdiend (Golden Palace, Warner & Consorten, Aardlek en Close-Act).

  • RavArt
  • RavArt

Stuur boodschap naar geregistreerde

RavArt